Cégbemutató

Csarnok (1).jpgÖTLET (tapasztalat) - TERV - KIVITELEZÉS = ÖNTÖDEI MEGOLDÁSOK


Ezt kínáljuk közel 25 éve az öntödék számára.


A kilencvenes évek második felében, amikor az internet és a telefónia még gyerekcipőben jártak, az öntödék fejlesztéséhez szükséges gépbeszerzések spontán, informális csatornákon keresztül valósultak meg. Nem voltunk még az Európai Unió tagjai ezért a saját erő javarészt "csak" használt berendezésekre futotta.


Ekkor, 1997-ben támadt az ÖTLET: összekapcsolni az igényeket a nyugat-európai használt berendezés kínálattal.


A legtöbb vevőnek azonban nem volt elég a puszta gépvásárlás, a kiviteli TERV-ek alapján be is kellett illeszteni azt a meglévő technológiákba.


Ha pedig a vevő saját szakember gárdája a napi termelési feladatokkal van elfoglalva, kellett a segítség a KIVITELEZÉS-hez is.


Így jött létre a NEMETecH Mérnökiroda Kft mai kínálata:


  • Öntödei berendezések szakszerű bontása, szállítása, áttelepítése és újbóli felállítása 
  • Ipari szerelések 
  • Használt öntödei berendezések megvásárlása, szakszerű felújítása és eladása
  • Új berendezések értékesítése
  • Öntödei megoldások (áttelepítések megtervezése, kivitelezése, mozgatások megtervezése, végrehajtása)


Idővel a fejlődésnek és a fejlesztési támogatásoknak köszönhetően megnőtt az igény az új technológiák iránt. Két, Magyarországon nagy hagyományokkal bíró német cég képviseletét látjuk el:


1. A KLEIN Anlagenbau AG-val 2003 óta már számos pneumatikus homokszállítási, regenerálási valamint maghomok keverési projektet valósítottunk meg. A telepített technológiák alkatrészellátását és rendszeres karbantartását is mi végezzük.


2. 2019 óta látjuk el az Oskar Frech GmbH & Co KG szervizképviseletét, akik hideg- és melegkamrás nyomásos öntőgépek valamint komplett öntőcellák gyártásával foglalkoznak.